Mit Australske Eventyr

Australian Design er på alle måder et spontant lille forretningseventyr.
Det hele startede oprindeligt som en drømmerejse til Australien i jan 2015. Turen var veltilrettelagt over en periode på 6 uger med lejet bil og overnatning via airbnb. Med start i Sydney gik turen ned langs sydkysten ad Great Ocean Road helt frem til Portland. 

Rejsen bød på et uforglemmeligt møde med den storslåede australske natur og den hjertelige befolkning. Jeg har for alvor tabt mit hjerte til dette smukke og storslåede land.

Undervejs på turen passerede jeg bl.a. forbi storbyen Melbourne, hvor der blev tid til et besøg på det berømte Victoria Market. Her mødte jeg ved et tilfælde JLP Melbourne og deres fantastiske shop med lædertasker.

På et splitsekund blev jeg tryllebundet af disse smukke og veldesignede tasker og blev tilmed serviceret af en venlig og meget karismatisk sælger.

Efter min hjemkomst til Danmark tog jeg staks kontakt til firmaet igen og fik en mødeaftale. Medio oktober 2015 sad jeg så igen i flyet med kurs mod Melbourne. Det blev et herligt gensyn med folkene bag JLP og en importaftale for Skandinavien kom på plads. De første lædertasker landende i Danmark i oktober 2016.

.

Eventyret fik et ny spændende kapitel tilføjet i december 2018, da jeg var en tur i Austin i Texas i forbindelse med mit arbejde. På hjemturen måtte jeg vente på et fly i Houston Airport og brugte tiden på at shoppe. Faldt tilfældig over en utrolig smuk og farverig skjorte fra den australske tøjdesigner David Smith. 

Jeg var ikke et sekund i tvivl om at dette var et hint til mig og da jeg kom til Danmark kontaktede jeg straks firmaet. Fik en fantastisk postiv feedback på min henvendelse og ønske om import til Skandinavien. Aftalenen blev konfirmeret i november 2019, da David Smith personligt besøgte mig i København. De første skjorter er nu sat i produktion med kurs mod Danmark og ankommer maj 2020.

At netop jeg skulle ende op med at sælge eksklusive designerskjorter og lædertasker fra Australien lå langt uden for min radar da jeg i 2015 bestilte min første billet til Australien. Jeg er så dyb taknemmelig og stolt over, at kunne præsentere disse smukke og eksklusive skjorter og lædertasker på det danske marked og håber naturligvis, at rigtig mange vil få interesse for det unikke design og elegante håndværk af meget høj kvalitet.


Velkommen til Australian Design
Flemming Marcus Johansson, December 2019